Mina små Skönhetsknep....

  •  Känns ögonbrynen buskiga och yviga? Charmigt, men ibland vill man ha de liter mer "tämjda". Ett hett tips är att spreja lite hårspray på fingertoppen eller andvända sig av lite gel som man lägger på ögonbrynen. Det fixerar brynen till hundra!
  • Vita tänder?dela en jordgubbe på mitten och gnugga sidan med frön mot tänderna. Det sägs ha effekt att bleka tänderna, dessutom är det uppfriskande!
  • Less is more ! De morgonar du känner dig vit som ett spöke och trött som bara den är det lätt hänt att man kastar sig över sminkväskan. Resultat? Oftast översminkat och förmodligen ser man ännu blekare ut med massa maskara och kajal runt ögonen.....Lägg istället en lätt bas och lite fräsh rouge på kindbenen och ett halvtäckande läppglans på läpparna. På kvällen kan du smörja in ansiktet med brun utan sol för att förhoppningsvis vakna upp inte riktigt lika geomskinlig nästa morgon!

  • Hår hår hår! Ett välskött glänsande hår är som pricken över i:et! Och vad fixar glansen bättre än en glanssprej? PHC har en mycket bra och billig sprej för ca 60 kronor som går att hitta på Åhlens. Wella Professional och Tigi Bead Head, som du hittar hos frisörsalonger har också prisvärda shine produkter...

Åh Leighton Meester, ge mig ditt hår och din perfekta hy, will you !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0